pátek 9. dubna 2010

Loupežnická roštěná

Ingredience:
60 g oleje, 50 g slaniny, 100 g cibule, 2 stroužky česneku, 100 g kečupu, 1,5 lžičky paprikové vegety, 2,5 dl vývaru, 80 g křenu, 750 g roštěnce, sůl, pepř

Postup přípravy: Nakrájené roštěnky mírně naklepeme, okraje nařízneme, osolíme, opepříme a po obou stranách opečeme na horkém oleji do měkka. Roštěnky vyjmeme, do výpeku nakrájíme na nudličky slaninu, cibuli, česnek, orestujeme, přidáme kečup, paprikovou vegetu, zalijeme vývarem, promícháme, přisolíme a krátce povaříme. Roštěnky přelijeme šťávou a ozdobíme strouhaným křenem. Jako přílohu podáváme různě upravené brambory, rýži, hranolky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

 
TOPlist