pátek 9. dubna 2010

Pribiňáček domácí z Pošumaví

Ingredience:
1 tvaroh (kostka, ve vaničce je moc řídký), 1/2 vanilkového pudinku, 2 dcl mléka, 30 g mletého cukru, 1 vanilkový cukr, 20 g másla

Postup přípravy: Všechno kromě tvarohu smícháme, nejlépe ponorným mixerem a 7 minut vaříme, vychladíme v ledničce, vmícháme tvaroh a hodně vyšleháme. Rychlejší varianta je, když použijeme pudink bez vaření a všechno rozmixujeme v mixeru.

Tohle je hodně podobná varianta klasického Pribináčku, hodně rozdílné je pouze množství, cena a obsah konzervačních látek. Můžeme dělat různé příchutě, stačí vmíchat, kakao nebo nastruhanou čokoládu nebo jahody nebo meruňky atd.

Žádné komentáře:

Okomentovat

 
TOPlist